ResilientShield bestaat uit 25 cybersecurity experts die over het algemeen meer dan 10 jaar actief zijn op het gebied van cybersecurity. Hierbij hebben ze diepgaande kennis op het vlak van operationele technologie (OT) en informatie technologie (IT) Het dreigingslandschap explodeert op dit moment (Feb 2020). Het is dus zaak dat u vanuit business continuïteit exact weet wat u moet doen indien u dat telefoontje/of mailtje krijgt me de mededeling. Wilt u uw toegang tot uw systemen herstellen betaal dan…. Voorkomen is beter dan genezen!

Doel van de onderneming

ResilientShield™ is een Europese georiënteerde cybersecurity onderneming die de continuïteit van een onderneming, kantoor, organisatie, instituut, departement of kritische infrastructuur betaalbaar, zeer snel en met de beste cybersecurity protectie technologie beschermt.

Focus, expertise, de beste technologie en snelheid

Cybersecurity is core business voor ResilientShield ™. Technische en fysieke oplossingen. Hierbij zorgen we voor een optimale balans tussen mens en technologie.

Diepe expertise op het gebied van cyber resilience, cyber warfare, cyber crime, inclusief hostage-en ransomware management, vloeit samen met ervaren business en overheid kennis, met diepgaande ervaring op informatie technologie en operationele technologie, om een snelle, gedegen analyse, keuzebegeleiding en implementatie mogelijk te maken.

Aangezien het vak cybersecurity dynamisch is zorgen we ervoor dat we continue de beste technologie inzetten bij onze klanten. Hierbij werken we als technologie distributeur, training en implementatie partner.

ResilientShield ™ heeft een samenwerking en licentieovereenkomst met Bitsight Technologies, een wereldwijd SaaS cyber security platform voor snelle en objectieve data gedreven analyses, oplossingen, dagelijkse rapportages, prioriteiten voor project management, beoordeling en onboarding van verbonden derden partijen. Een platform gekozen door de meest geavanceerde partijen ter wereld.

Er is ook een samenwerking en licentieovereenkomst met Cynet, een 360 graden cyber security oplossing, die alle end points beschermt door inkomende activiteiten te correleren en via true context technology te beoordelen en direct via AI te beschermen. Ook kan deze technologie de interne organisatie beschermen via network analytics, detectie technologie. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van agent technologie wat betekent dat ieder endpoint voorzien moet worden van een eigen stuk software. (Hierbij ondersteunen we Mac Windows en Linux omgevingen)

Voor die partijen die nog meer bescherming zoeken op hun eigen netwerk hebben we ook een samenwerking en licentieovereenkomst met LinkShadow. Hierbij is het mogelijk om in een korte tijd een live dashboard te tonen met het feitelijke internet verkeer binnen en buiten uw organisatie. Ideaal voor de CxO omgeving. Hierdoor kan de CEO en CISO realtime zien wat de cybersecurity status is van hun onderneming. Daarnaast wordt er middels kunstmatige intelligentie de hoeveelheid werk voor de betrokken zoveel mogelijk beperkt en geoptimaliseerd binnen de bedrijfsprocessen. (SOC / SIEM integratie)

Voor een demo klik hier op deze link

Cyber attacks, de nieuwe werkelijkheid voor de boardroom

Cyber attacks zijn inmiddels herkend als de meest effectieve manier om zeer lucratieve criminaliteit te bedrijven, bedrijfs- of geopolitieke spionage te plegen, desinformatie te verspreiden of grootschalige disruptie te veroorzaken. Hierbij worden systematisch cyber aanvallen voorbereid en uitgevoerd en worden bedrijven, instituten, en overheidsinstanties het slachtoffer. De bedrijfs continuïteit van deze grote en kleine organisaties kan hiermee ernstig in gevaar komen. ‘Uit een recente studie is gebleken dat 70% van alle bedrijven direct of indirect te maken heeft met deze nieuwe vorm van criminaliteit’.

Meer informatie is op te vragen via onderstaand formulier
ResilientShield.nl